Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rutinerade Broberg gör comeback i Sirius – igen: "Stolt – är en klubb jag älskar"

Vikor Broberg för comeback i Sirius.
En gång till.
– Jag tror fortfarande att jag har något att tillföra, säger han till klubbens webbplats.

Annons

Viktor Broberg gör comeback i Sirius.

Har ni hört det förut?

LÄS MER: Broberg gör comeback i Sirius

Nu är det dags igen. På måndagen meddelade klubben på sin webbplats att den rutinerade anfallaren återvänder till klubben. Han kommer närmast från Uppsalalaget Unik i allsvenskan.

– Jag är väldigt nöjd att vi får in Viktor i gruppen, det skapar en sund konkurrens och en bredare trupp. Vi har med Viktor 16 utespelare och det skapar lite mer trygghet om något skulle hända. Med Viktor får vi en rutinerad herre som har gjort många år och mål i blåsvarta tröjan, säger Sirius huvudtränare Olle Gabrielsson till klubbens hemsida.

Fem matcher återstår av årets elitserie och Sirius har en poäng upp för att undvika negativ kvalplats. Broberg – som länge funderade på att lägga av med bandyn inför årets säsong – tvekade inte att ställa upp för klubben i hans hjärta.

För Plus-kunder: "Skrällaget" Sirius jagar säker mark: "Tror att vi har överraskat många"

– Först och främst är jag riktigt stolt över att få möjligheten att tillhöra spelartruppen igen. Sirius är en klubb jag älskar och det är en ära att få representera klubben. Jag tror fortfarande att jag har något att tillföra och det känns otroligt utmanande att få chansen att visa det, säger 35-åringen till sajten.

Sirius har länge dragit med en undermålig ekonomi. Något som inte påverkas då Broberg kommer att spela för klubben utan ersättning.

LÄS MER: Sirius tog stort steg mot säker mark efter segern mot Kalix

– Jag uppskattar verkligen att Viktor Broberg knyts till truppen. Viktor har ett stort hjärta för Sirius och bidrar på flera sätt i ett avgörande läge. Att klubben har kärv ekonomi är välkänt, därför är jag glad att Viktor ställer sig till förfogande utan ersättning. Det är en gest som säger mycket om Viktors person och känsla för laget och klubben, säger klubbens ordförande Erik Weiman till webbplatsen.