Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rutinerade Rehnvall tillbaka i Broberg: "Ska bli jäkligt kul"

Förra säsongen stod han utan kontrakt.
Nu är målvakten Henrik Rehnvall tillbaka i Broberg.
– Han är en jättebra målvakt – rutinerad, otroligt bra på närspel och utkast, säger sportkommitténs Jens Alftin till klubbens hemsida.

Efter att Henrik Rehnvall vaktat målet i Broberg under två säsonger från 2014 till 2016 fick han inför den förra säsongen inget nytt kontrakt med klubben.

Det slutade med att han inte spelade för något lag alls under den gångna säsongen, tills det att han fick hoppa in på bänken i Brobergs kvartsfinal mot Edsbyn hemma på Hällåsen då Dennis Wasberg drabbats av en axelskada.

Wasberg ska nu inom kort opereras för sina axelskada och kan bli borta i upp emot sex månader.

Det har fått Broberg att agera, och nu står det alltså klart att Henrik Rehnvall är klar för en comeback i klubben på riktigt.

– Jag har hållit igång och tränat själv 5-7 dagar i veckan så jag är i bra form och det ska bli jäkligt kul att spela. Broberg har ett spännande lag och dessutom är det inomhus nu, så det kommer bli riktigt bra, säger han till klubbens hemsida.

Längre intervjuer med både Henrik Rehnvall och Dennis Wasberg kommer senare.