Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ryktades till nykomlingen Frillesås – nu bryter han kontraktet med Sirius

Blir det en Jakob Jenefeldt till Frillesås, som det ryktats om?
Nu är dörren desto öppnare – ytterhalven har nämligen brutit sitt kontrakt med Sirius.

Läs mer: (+) Först Fall – nu ryktas Sirius tappa Jenefeldt till nykomlingen: "Jag förstår att det kan locka"

Nykomlingen Frillesås har ryktats vara nära Jakob Jenefeldt trots att han stått under kontrakt. Sirius sänkte lönerna vilket gjorde att han stod fri att lämna innan sista mars.

Nu har det datumet passerat, men Sirius meddelar nu att Jenefeldt bryter kontraktet med klubben.

"Den satsning och det sättet klubben vill arbeta på nu passande inte Jakob Jenefeldt som därför har valt att säga upp sitt kontrakt".

30-åringens nya klubbadress är inte klar, men kopplingar finns till Frillesås, vars skyttekung Fredrik Brandin han också varit på semester med.

Åt andra hållet så förlänger Sirius också med 19-årige Samuel Heeger, som spelade 20 matcher med laget i fjol.

– Han har alla förutsättningar till att bli en landslagspelare. Frågan är bara hur mycket han vill. Förra säsongen spelade Samuel mest som ytterhalv men jag är inte säker på att det är rätt plats för honom. Han kommer säkert få många chanser att visa vad han kan. Jag hoppas verkligen att han ska växa upp till en viktigt spelare för Sirius redan i år, säger tränaren Esa Määttä.

Läs också: Nykomlingens första nyförvärv klart – mittfältaren ansluter från Vänersborg