Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska VSK fortsätta framåt – Holmberg reder ut: "Alla vet om det"

En sjundeplats som är tänkt att bytas ut mot högre positioner för VSK.
Segern mot Edsbyn under måndagskvällen visade kvaliteten som krävs.
– Det här var ett steg på vägen dit, säger Tobias Holmberg.

Annons

Se intervjun med Tobias Holmberg här.

VSK är sjua i elitserien efter tolv omgångar. Långtifrån någon katastrof för en klubb och en spelartrupp som vet att det finns mer att hämta.

Samtidigt är ingen i VSK nöjd med nuvarande tabellsituation.

Nu väntar ett landslagsuppehåll – sen startar jakten igen.

– Nu har vi ett litet uppehåll på nio dagar till nästa match och vi kommer att träna på bra. Vi vet vad vi håller på med och vilken nivå vi behöver spela på för att vara bra. Alla vet om det, sen krävs det ett jobb för att komma dit också – och det här var ett steg på vägen dit, säger Tobias Holmberg efter 6–2-segern mot Edsbyn i måndags.

Det är en lätt fråga att slänga ur sig – men vad är skillnaden en sådan här match jämfört med mot Tillberga?

- Det är svårt att sätta ord på det sådär. Ibland är det perioder när man är lite down eller nere eller vad man ska säga. I dag var allihopa energifyllda och ska vi jämföra med den matchen så var kändes det inte likadant då.

Vad händer för VSK under uppehållet?

– Vi kommer att trycka på bra med träning. Några åker iväg på landslagsläger och vi som är hemma kommer köra på för att vara så väl förberedda som möjligt.

Se hela intervjun med "Hompa" i TV-spelaren ovan.