Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se när Fall "sågar" Sirius långsamma försvar – och sedan duckar frågan om slutspel

Magnus Fryklund drog ner flest skratt på upptaktsträffen.
God tvåa var Siriusprofilen Lars Fall.
– Det är lite segare där bak och lite bättre fart framåt kan jag väl tycka, sade han.

TV: Se Lars Falls minishow i klippet nedan

LÄS ÄVEN: Fryklund stal showen med oväntade utspelet på upptakten: "Jag fick lite skäll av frun"

Sirius nyckelspelare Lars Fall står inför sin andra säsong i klubben sedan återkomsten från Villa Lidköping där ytterhalven spelade i tre år.

På onsdagen var han, tillsammans med tränaren Olle Gabrielsson, Sirius representant på scenen under upptaktsträffen i finalstaden Uppsala.

Då började Lars Fall med att driva med lagets långsamma försvarare – och som ytterhalv var det också en passning indirekt riktad mot sig själv.

– Lite segare där bak och lite bättre fart framåt kan jag väl tycka, svarade han konferencieren Robert Tennisberg som undrade hur Lars Fall skulle beskriva sitt lag.

LÄS ÄVEN: Spelarnas dom: SAIK vinner SM-guld, de är bästa fansen – och han är mest överskattad

Lars Fall behöll mikrofonen och fick sedan frågan om Sirius ambition var att nå slutspel kommande säsong. Då duckade han först frågan.

– Öh, nämen Sirius... Målsättningen får väl du ta i och för sig, sade Lars Fall med ett leende och lämnade över mikrofonen till Olle Gabrielsson.

Vad skulle du säga först innan han (Olle) tar målsättningen?

– Sirius målsättning under två års tid har ju varit att gå till åttondelsfinal, så jag hoppas fortfarande att Selin (Per, ligachefen) ska lösa det alltså, svarade Lars Fall inför en skrattande publik.

LÄS ÄVEN: Stisse Åberg: Favoritskapet är en sak – SAIK har en hemmamatch som är ännu viktigare

TV: Se hela upptaktsträffen här