Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se över 100 direktsända matcher i Bandypuls största tv-satsning någonsin – start redan i premiären: "En helt ny nivå"

 
Plus Premium – Bandypuls nya storsatsning
Visa alla artiklar

36 tv-sända matcher från elitserien, 60 från allsvenskan och hela damernas SM-slutspel exklusivt.
1 november är det premiär för Bandypuls största tv-satsning någonsin.
Så här gör du för att titta!

1 november går startskottet.

Då brakar elitserien loss och detsamma gör vår största tv-satsning någonsin här på bandypuls.se.

Förutom 36 heta elitseriefighter ingår 60 matcher från allsvenskan, highlightspaket från samtliga omgångar, hela damernas SM-slutspel och sändningar från både ungdoms- och juniorfinalerna i vinter.

Totalt över 100 tv-matcher, med andra ord.

Bandymanager, bevakning på alla matcher och nya krönikörer - här är hela satsningen

– Det är en häftig siffra, bara det. Men framför allt känns det roligt att kunna erbjuda tv-sända matcher av den här kvaliteten. Det är en helt ny nivå, säger Christoffer Million som är redaktör på bandypuls.se.

– Ta bara de fem första elitseriematcherna som vi sänder efter nyår. Villa–Edsbyn, Bollnäs–Villa, Villa–Vänersborg, Edsbyn–Sandviken och Vänersborg–Västerås. Det är top notch, klassmatcher allihop.

Bandypuls storsatsar på allsvenskan – här är matcherna vi sänder: "Känns superkul"

Alla matcher vi sänder i elitserien finns längst ned i artikeln

Vi har länge haft Bandysveriges bästa journalistik och nu sänder vi dessutom de hetaste matcherna. Hos oss får man helt enkelt rubbet

Men även mellan matcherna har Bandypuls ambitionen att skruva upp bevakningen den här säsongen. Målet är Sveriges mest initierade bandybevakning med ett extra fokus på Bollnäs, Broberg, Edsbyn, Sandviken, Villa, Vänersborg och Västerås.

Chatta med Bandypuls om nya satsningen

– Ja, det ligger i linje med tv-satsningen. Livesport handlar inte bara om matcher utan också om allt före och efter. Vi såg om inte annat under SM-slutspelet i vintras hur uppskattat det är när vi livesänder i samband med lagens träningar.

Vad kan läsarna mer se fram emot?

– Vi kommer att gå mer på djupet och bjuda på det lilla extra i form av modern nostalgi runt lagen, bland annat. Vi har länge haft Bandysveriges bästa journalistik och nu sänder vi dessutom de hetaste matcherna. Hos oss får man helt enkelt rubbet, säger Christoffer Million.

Fem tv-höjdpunkter på bandypuls.se i vinter!

1 november: Bollnäs-AIK och Vänersborg-SAIK.

"Bollnäs kommer till premiären med en färsk World Cup-titel och möter kaxiga AIK som värvat både tungt och ryskt. Ta bara Pavel Ryazantsev som är en av de största anfallarna som den här sporten sett genom åren. Det är ingen vanlig nykomling Bollnäs ställs mot. Sedan har vi mötet mellan Vänersborg och Sandviken som kan bli lite definierande för skiktet under den absoluta toppen. Vänersborg hade visserligen en kaosartad vår, men har kontinuitet nog i truppen för att vara med och utmana toppen i vinter. Sandviken har ju varit en maktfaktor i 20 års tid, men efter uppsägningen av spelaravtalen i vintras blir det intressant att se var nya SAIK står", säger Christoffer Million.

15 november: Frillesås–Villa.

"Botten mot toppen enligt alla spekulationer och ingen toppmatch på förhand rent sportsligt, kanske. Men det är här svenska mästarna gör entré i våra tv-sändningar och de gör det dessutom på mytomspunnen mark. Sjöaremossen är en av svensk elitbandys mest omtalade arenor på senare tid, med sitt geografiska läge och intimiteten mellan plan och läktare. Det känns kul att vi kan bjuda på den inramningen", säger Christoffer Million.

20 november: Edsbyn–Västerås.

"Intressant toppmöte på flera sätt. En av de stora guldfavoriterna mot förra säsongens SM-finalister. Det blir ju inte mindre laddat med tanke på att Edsbyn värvat Simon Jansson från just VSK. Här möter han sina gamla lagkamrater i seriesammanhang för första gången", säger Christoffer Million.

29 november: Bollnäs–Edsbyn.

"Stora derbyhöjdpunkten innan nyår. Bollnäs med lite nytt favorittryck på sig efter World Cup-segern och Edsbyn är ju en given guldkandidat på förhand. Det här är en klassiker", säger Christoffer Million.

3 januari: Villa–Edsbyn

"2020 rivstartar med ett pärlband av klassmatcher och vi sänder flera av dem på raken. Det går inte att säga annat än att Villa och Edsbyn är de stora favoriterna till guldet i år, ett stekhett möte på förhand. Villa har dessutom Bollnäs i omgången direkt efter, den matchen direktsänder vi också", säger Christoffer Million.

Matcherna vi sänder - hela programmet:

1 november: Bollnäs-AIK, Vänersborg-Sandviken

5 november: Broberg-Västerås, Vänersborg-Bollnäs

6 november: Sandviken-Edsbyn

8 november: Sirius-Broberg

15 november: Frillesås-Villa

20 november: Edsbyn-Västerås

22 november: Västerås-Sandviken

26 november: Villa-Västerås

29 november: Bollnäs-Edsbyn

3 december: Hammarby-Vänersborg

6 december: Sandviken-Villa, Broberg-Bollnäs

13 december: Sandviken-Bollnäs

26 december: Motala-Västerås, Sandviken-Broberg

28 december: Vetlanda-Sandviken, Sirius-Villa, Edsbyn-Hammarby, Bollnäs-Broberg

3 januari: Motala-Vänersborg, Villa-Edsbyn

6 januari: Bollnäs-Villa

11 januari: Villa-Vänersborg

14 januari: Edsbyn-Sandviken

15 januari: Vänersborg-Västerås

31 januari: Broberg-Vänersborg

2 februari: Västerås-Edsbyn

7 februari: Sandviken-Vänersborg

8 februari: Sirius-Västerås

14 februari: Västerås-Broberg

16 februari: Vetlanda-Edsbyn, Frillesås-Bollnäs, Åby/Tjureda-Villa, Sirius-Vänersborg

I tv-satsningen ingår även 60 matcher från allsvenskan, highlightspaket från samtliga omgångar, sändningar från damernas elitserie, hela damernas SM-slutspel och sändningar från både ungdoms- och juniorfinalerna i vinter.

Så gör du för att se matcherna!

1) Skapa ett konto. Efter att du bestämt dig för att se och läsa om bandy i världsklass skapar du ett konto på bandypuls.se med användarnamn och lösenord.

2) Ladda ner appen. Du hittar vår Bandypuls-app i både App Store och Google Play.

3) Logga in. Nu kan logga in med användarnamnet och lösenordet du registrerade i steg 1.

4) Välkommen till Sveriges bästa bandybevakning! Nu är det bara att njuta av fullmatad bandyaction från ditt favoritlag med livesända matcher, senaste nytt, krönikor, tävlingar och mycket mer. Välkommen in i värmen!