Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seger för Haparanda SKT i toppmötet med Selånger

Haparanda SKT tog en tung seger på hemmaplan mot Selånger i toppmötet i division 1 övre Norrland i bandy på lördagen. Matchen slutade 5–3 (3–1).

Selångers tränare Henrik Söderlind om matchen:

– Vi hade svårt att komma in i matchen då spelet svängde fram och tillbaka hela matchen, det gynnade dom mer än oss då vi vill ha en matchbild där vi styr tempot. Vi kom inte in i rätt tajming vilket gjorde att vi fick kämpa extra under hela matchen. Även fast vi förlorade med två mål så hade vi tillräckligt med chanser för att kunna vinna matchen. Till morgondagens match gäller det att vi fokuserar på att var och en gör sin roll så bra som möjligt, tillsammans är vi starka!.

Ilja Sysojev gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Arthur Sysojev och Aleksej Primotjkim, målen för Selånger gjordes av Karl Rimér Högberg 2 och Gabriel Linderson.

För tabellens utseende betyder det här att Haparanda SKT ligger på andra plats medan Selånger har tredjeplatsen.

Lördag 23 februari 13.15 spelar Haparanda SKT hemma mot Karlsborg. Selånger möter Karlsborg borta söndag 10 februari 12.00.