Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Segerskytten om tre målen: "Bara att plocka ned dem – och så var det friläge"

Jesper Bryngelsons tre mål på 16 minuter tog Nitro/Nora från 1–1 till 4–1 – och hela vägen till segern i annandagsderbyt mot ÖSK Bandy.
– Kul att vi är i samma serie, kul både för publiken och för oss spelare, säger hattrickskytten efter 6–4-segern.

Jesper Bryngelson, 39, har ju en del att jämföra med vad gäller annandagsmatcher.

Han debuterade i elitserien redan 1996, har gjort 16 säsonger i högsta serien men är sedan början av december förra året tillbaka hemma i moderklubben, Nitro/Nora.

Och på måndagseftermiddagen fixade han andra raka derbysegern för Nitro/Nora mot ÖSK Bandy. När lagen möttes på Swedice arena i Nora på nyårsafton förra året blev veteranen mållös i 8–3-segern – men nu gjorde han tre mål på 16 minuter i första halvleken. Mål som tog Nora från 1–1 till 4–1 och blev helt avgörande för matchen som slutade med 6–4-seger för hemmalaget.

I videoklippet ovan berättar han om målen, känslorna – och svarar på frågan om det här var hans allra sista annandagsderby.

LÄS MER: Noras chockvinst i derbyt – Jesper Bryngelson hjälte mot ÖSK