Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sirius säkrar upp nyckelspelaren över tre år: "En av elitseriens bästa liberos"

Victor Lundberg hade ett år kvar på sitt kontrakt.
Trots det väljer 24-åringen att redan nu skriva på ett nytt treårsavtal.
– Sirius kommer att ha en av elitseriens bästa liberos under den här perioden, säger försvarskollegan Johan Jansson Hydling.

Annons

Victor Lundberg kom till Sirius från moderklubben Falu BS inför säsongen 2013/14. Sedan dess har han utvecklats till en av Uppsalaklubbens viktigaste spelare och under åren i Uppsala har han skolats om från ytterhalv till libero.

För Pluskunder: Victor Lundberg tillbaka efter hjärtsymptomen (från i vintras)

Lundberg hade sedan tidigare ett år kvar på kontraktet med Sirius men väljer alltså att redan nu skriva på ett nytt avtal, som sträcker sig fram till mars 2020.

– Det var egentligen inte mycket att tveka på. Jag trivs fantastiskt bra i laget och det känns riktigt kul att få vara med på den här resan som klubben har påbörjat sedan något år tillbaka. Sedan är det klart att livet vid sidan av med sambo och jobb bidrog till att det i slutändan var ett ganska enkelt beslut, säger Victor Lundberg i ett pressmeddelande.

Beskedet togs emot med glädje av lagkamraten Johan Jansson Hydling, publikfavoriten som hade tänkt lägga av men som nyligen ändå gjorde klart med ytterligare en säsong i Sirius.

För Plus-kunder: Johan Jansson Hydling förlänger med Sirius – tack vare familjen

– Med den påskriften är framtiden säkrad minst tre år framöver på en nyckelposition. Sirius kommer att ha en av elitseriens bästa liberos under den här perioden. Samtidigt sänder det här en signal att klubben arbetar i rätt riktning då man lyckats med en sån här underskrift, säger Johan Jansson Hydling.