Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sirius sköna besked – Mårtensson stannar i klubben: "Det var såklart avgörande"

Under söndagen blev det klart:
Kalle Mårtensson blir Sirius trogen ytterligare en säsong.
– Det har vuxit fram någon form utav revanschlust i kroppen sedan några veckor tillbaka, säger Kalle Mårtensson.

Efter genombrottet i moderklubben Ljusdal blev Kalle Mårtenssons nya klubbadress Hammarby, men inför fjolårets säsong lämnade han Stockholmsklubben för Sirius.

Nu står det klart att anfallaren stannar i föreningen ytterligare en säsong.

– Det är såklart skönt att det är klart och att man kan börja fokusera på nästa säsong. Det har vuxit fram någon form utav revanschlust i kroppen sedan några veckor tillbaka, säger Kalle Mårtensson i ett pressmeddelande och fortsätter:

 – Jag trivs väldigt bra i laget, i föreningen och på mitt jobb här i Uppsala, vilket såklart var avgörande. Det finns också riktigt bra träningsmöjligheter här med Relitahallen och IFU-arena. Sedan har vi ju tappat ett par "Ljusdalingar" i Sirius som tyvärr bandypensionerat sig för tidigt, så jag kände väl att traditionen behöver leva vidare.

I fredags meddelade Uppsala-klubben att nyckelspelaren och försvararen, Victor Lundberg, stannar i klubben, i går, lördag, annonserade klubben att den finska landslagsspelaren Tuomas Liukkonen var klar – och nu är alltså även Mårtensson klar.

Läs tidigare artikel: Sirius värvningsdrag – hämtar finsk landslagsspelare: "Vi kommer ha stor nytta av honom"

– Jag har pratat en del med Esa (Määttä, Sirius nya tränare) i telefon och fått en bild av vad han vill. Det låter bra och jag ser fram emot att börja jobba med honom för min personliga bandyutveckling, säger Kalle Mårtensson.

Missa inte: (+) Allt om de hetaste spelarna – Bandypuls TV går igenom de tretton största namnen som fortfarande är kontraktslösa