Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sirius vann dragkampen om Mårtensson: "Kändes bäst"

Flera elitserieklubbar jagade honom. Nu står det klart att Sirius blir Ljusdalsonen Kalle Mårtenssons nästa klubb.
– Det här kändes bäst för mig, säger Mårtensson till Upsala Nya Tidning.

Bandypuls skrev redan i fredags att Sirius uppvaktade Kalle Mårtensson. Under söndagen presenterades 25-åringen som klubbens andra nyförvärv. För tre säsonger sedan gjorde han 32 mål för Ljusdal, men de senaste två åren i Hammarby har inte varit lika framgångsrika. Nu hoppas Mårtensson på en nytändning hos Sirius.

– De blev inte så många mål som jag ville, eller de (Hammarby) ville, men jag vet vad jag kan och det ska bli en del i protokollet, säger Mårtensson till unt.

Mårtensson har skrivit på ett tvåårskontrakt och Sirius tränare Olle Gabrielsson vet precis hur han ska använda honom.

– Planen som ligger just nu är att vi ska spela med en tydlig spets och med två vingar på sidorna. När han (Mårtensson) har producerat som mest poäng har han spelat på högra sidan men har inga problem med att spela på den vänstra. Får han bollen i rätt läge är han ett hot. Och statusen han får här i laget ligger närmare vad han hade i Ljusdal än i Hammarby, säger Gabrielsson.

Läs mer: Bäckman: Gråt inte, Kalle – du är en stjärna