Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Siriustränaren stannar ett år till: "Det är jättehäftigt"

Nu står det klart.
Olle Gabrielsson stannar för ett fjärde år som huvudtränare i Sirius.
– Det som var viktigt för mig var att föreningen ville ta ett kliv framåt och sedan kunna göra det på ett trovärdigt sätt, säger han till klubbens hemsida.

För Plus-kunder: "Du får misslyckas – men vad kan du göra annorlunda nästa gång?"

Det är på inget sett ett okänt ansikte som stannar i Sirius och Uppsala för ytterligare ett år.

Olle Gabrielsson har totalt elva säsonger bakom sig i blåsvart varav tre som huvudtränare.

Nästa år blir alltså den fjärde säsongen Gabrielsson har huvudansvaret för klubbens representationslag efter att det under lördagen blev officiellt att han förlängt sitt kontrakt med klubben.

– Det som var viktigt för mig var att föreningen ville ta ett kliv framåt och sedan kunna göra det på ett trovärdigt sätt. Det har föreningen nu presenterat för mig och då var det inte så mycket att fundera på. Flera partners har gått in och visat att de vill vara delaktiga för att påbörja en lite tydligare satsning och det är jättehäftigt tycker jag, säger Gabrielsson till klubbens hemsida.

Även om den förra säsongen nyss tagit slut känner huvudtränare Gabrielsson att klubben är på rätt väg inför den kommande säsonger.

Klubben jobbar nu för att spetsa till lagbygget med några spetsspelare som ska hämtas in från andra klubbar.

– Till nästa säsong behöver A-laget fylla på med några spelare utifrån med spetskvaliteter för att vi ska kunna ta nästa steg, det jobbas det på för fullt just nu och det ska vi lösa, säger Olle Gabrielsson.

Läs också: Siriusspelaren var på väg att dö – då räddade tränaren Olle Gabrielsson hans liv: "Var helt livlös"