Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sixtensson blir assisterande i P21-landslaget – tackade inte ja direkt: "Villa är min huvuduppgift"

Johan Sixtensson har skaffat ett extrajobb – som assisterande tränare i P21 landslaget.
– Jag tror detta ger mig ännu mer energi som jag sedan kan ta med mig in i klubblaget, säger Sixtensson till Villa Lidköpings hemsida.

Annons

Nästa helg startar P21-landslaget upp med ett läger i Vetlanda, där VM kommer spelas i december. Johan Sixtensson ser fram emot den utmaning han nu står inför tillsammans med förbundskapten Michael Carlsson.

– Jag och Micke fungerar väldigt bra tillsammans vid sidan av planen och blivit bra vänner, det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med honom för att sedan kunna prestera i ett VM i december, säger Sixtensson till Villa Lidköpings hemsida.

Han fortsätter med att förklara att det inte var självklart att tacka ja, även om han blev väldigt glad över att få frågan.

– Det är ju inte bara att tacka ja rakt över. Villa är ju min huvuduppgift och det var viktigt för mig att det inte skulle ta energi från det. Men jag tror detta ger mig ännu mer energi som jag sedan kan ta med mig in i klubblaget, plus att jag har fullt stöd av Villa och mina tränarkollegor.

Med i truppen till säsongens första läger finns två Vila Lidköpingsspelare: Martin Carlsson och Ludvig Johansson. Här kan du se hela truppen.