Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skoglund om nya skadan – och osannolika tappet: "Det var ingen jättesmäll"

Brobergs Filip Skoglund har material till en bok om alla texter som handlar om hans problemfot samlas.
I annandagsderbyt mot Sandviken var det dags för ett nytt kapitel.
– Hur snabbt jag kan vara tillbaka vet jag inte, säger 24-åringen.

Broberg såg ut att ha råkat ut för dubbla smällar mot Sandviken. Inte bara raset från 5–3 till förlust med 5–9, utan även en ny skada på oturförföljde Filip Skoglund.

Efter dryga halvtimmen så var Brobergsspelaren inblandad i en närkamp utanför Sandvikens straffområde – när situationen var över så var även matchen det för Skoglund.

– Det är foten som stukats. Det var inte någon jättesmäll, men den är stukad, säger han själv om skadan.

Filip Skoglund räknar dock med en rätt snabb retur in i laget.

– Jag har förhoppningar att vara på gång snart igen, det brukar gå rätt fort. Men hur snabbt jag är tillbaka vet jag inte än, det beror lite på hur allvarlig stukning det är, men det är inte min gamla skada som gått upp.

Han försvann in i omklädningsrummet för behandling och hörde sedan hur Broberg vände matchen därifrån. Men det var en kortvarig glädje.

– Jag hörde bara måljublet och förstod att vi ledde, men när jag kom ut hade SAIK:s vändning redan börjat.

Vad hände egentligen?

– Det är sånt som händer. Vi spelade bra i 70 minuter och sedan så får de oss att spela som vi gör de minuterna där de vänder. Lite huvudlöst, säger han.