Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snökaos hindrar inte Hammarby från att ta sig till Bollnäs: "Vi ska ta oss fram"

Det är snö- och trafikkaos i Stockholm, något som kan störa Hammarbys resa till bortamatchen i Bollnäs i kväll. Men i Bajen är man lugna och så även i Bollnäs, där klubben gick ut på Facebook och skrev att man räknade med match.

I kväll är det dags för den fjärde matchen i årets elitserie för Bollnäs och Hammarby, som möts på Sävstaås. Om Hammarby tar sig fram, vill säga.

LÄS MER: Följ Bandypuls liverapportering från matchen här

Det råder stort snökaos i Stockholmsområdet och trafikläget är allt annat än bra. Trots det är Hammarbys assisterade tränare Misja Pasjkin lugn.

– Vi tar oss upp. Vi sätter oss i bussen snart och räknar med att vara framme ett par timmar innan matchstart, säger han när Bandypuls når honom vid lunchtid på onsdagen.

Trafikverket varnar för stora snömängder och begränsad framkomlighet längs E4, men det är inget som Hammarbylägret har reflekterat över.

LÄS MER: Hammarbys uppmaning till fansen – kom till Zinken för elitlicensens skull: "Skrämmande dålig siffra"

– Vi får se vad som händer längs vägarna. Men planen är att vi ska ta oss fram, säger Pasjkin.

Från Bollnäs håll är man också lugna. I ett inlägg på Facebook skriver klubben att man "räknar med att det blir match ikväll enligt plan".

Tränare Jocke Forslund står och skottar snö hemma i Sandviken när Bandypuls når honom.

– Det har snöat hela natten och här i Sandviken är det fantastiskt fint. Det är väl inte tippat att komma snö i kväll, säger han om läget på Sävstaås.

I fredags fick matchen mot Sirius avgöras i 3x30 minuter. Det kan eventuellt bli aktuellt i kväll också, men att kvällens match skulle behöva ställas in för att Hammarby inte tar sig fram tror inte Forslund.

LÄS MER: Westh om stämpeln "tråkiga Bollnäs": "En balans mellan kontroll och attack"

– Det är otroligt sällan det blir något sådant krångel, säger han och väljer att inte tänka så mycket på det nu.

– Ibland funderar man över saker som inte blir aktuellt och det innebär att man oroar sig i onödan.