Lördag 17 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gripen Trollhättan spelar premiären med sorgeband: "Är inte lätt att fokusera på bandyn"

/

Skolattacken i Trollhättan har skakat Sverige.
I kväll spelar Gripen Trollhättan BK bandypremiär mot Edsbyn. En match där Gripenspelarna kommer bära sorgeband för att hedra offren i Trollhättan.
– "Det är inte alltid lätt att fokusera på bandy. Det förskräckliga som har hänt i vår stad har påverkat oss alla", skriver klubben på deras hemsida.

Annons

Händelserna i bandylaget Gripens stad, Trollhättan, har berört alla i föreningen. Klubben skriver på sin hemsida att det inte kommer vara lätt att fokusera på bandyn i nuläget, men att de kommer spela premiären mot Edsbyn borta.

I den matchen kommer bortaspelarna att bära sorgeband för att hedra offren i Trollhättan. Nedan följer klubbens meddelande på sin hemsida:

"Ja, det är inte alltid lätt att fokusera på bandy.

Det förskräckliga som har hänt i vår stad har påverkat oss alla.

Gripen Trollhättan Bandy kommer att spela med sorgeband i matchen mot Edsbyn på fredagskvällen, för att hedra offren och för att visa medkänsla för alla som på ett eller annat sätt drabbats av det förskräckliga som skett under torsdagen.

Vi kommer att läsa upp följande inför matchen

” Med anledning av den tragiska händelse som utspelades i Trollhättan under gårdagen vill vi från Gripen Trollhättan skänka våra tankar till de drabbade och anhöriga. Vi gör det idag genom att spela med svarta sorgband.”

LÄS MER: Bandypuls matchguide inför premiären

LÄS MER: Här ser du kvällens matcher

LÄS MER: Han blir årets överraskning i Västerås – hyllas av förra årets stjärnskott: "Han är mycket bättre"

Mer läsning