Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stefan Larsson klar för Edsbyn IF – tillbaka i moderklubben efter 26 år

Stefan Larsson, som närmast kommer från Broberg, är klar för Edsbyn IF. Detta efter 26 år i andra klubbar. – Det ska bli kul att komma tillbaka till Edsbyn, säger han i ett pressmeddelande.

Stefan Larsson startade sin karriär i Edsbyn IF och debuterade i elitserien som 18-åring. Sedan lämnade han klubben och har därefter varit i flertalet andra klubbar. Däribland Vetlanda, Vänersborg och Broberg – klubben där han stannade i totalt 14 säsonger innan han blev erbjuden ett skambud som han tackade nej till.

Men nu är alltså 45-åringen tillbaka där allting en gång började. Planen är att Stefan ska bo kvar i Söderhamn, men att han ska pendla till Edsbyn. Och han ser fram emot återkomsten i moderklubben.

För Plus-kunder: Ratad av Broberg – men Larsson kan ändå spela vidare i Hälsingland: "Pratat med några klubbar"

– Jag har mycket släkt där och känner några i laget sedan tidigare, säger han och fortsätter:

– Edsbyn har kvar en grym startelva från förra året. De såg ut att ha kul på isen förra säsongen, med bra fart och attackbandy. Det kommer passa mig. Jag kommer att bidra med rutin och min skridskoåkning, säger han i ett pressmeddelande.

Kontraktets längd är skrivet på 1 år + 1 optionsår.