Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnan och Villa överens om nytt kontrakt: "Betyder oerhört mycket för klubben"

Johan Esplund och Villa har varit nära en kontraktsförlängning.
Nu står det klart – efter att Esplund skrivit på för 2+1 år.
Även tränaren Martin Arvidsson stannar i två år.
– Han är en världsartist som underhåller alla bandyälskare och det känns fint att han nu är med i vår fortsatta kamp mot den absoluta toppen, säger sportchefen Jonas Johansson till klubbens hemsida.

I förra veckan rapporterades det om att bara detaljer återstod innan Johan Esplund var överens med Villa Lidköping.

Detaljer som parterna nu har kommit överens om vilket resulterat i ett nytt kontrakt för Esplund som sträcker sig över de två kommande åren med en option för ett tredje år.

Sportchefen Jonas "Sparris" Johansson berättar vad som gjort att det dröjt med kontraktsskrivandet.

– Vi måste se till klubben som helhet. Hur ser Johan ut som bandyspelare om 3 år? Vi har ett ansvar för att också släppa fram de unga killarna i laget. Men Johan är ju fortfarande en av de bästa i världen och han får vara med så  länge han levererar, säger ”Sparris” till klubbens hemsida.

Här är detaljen som Villa och Esplund inte är överens om: "Finns inga andra alternativ"

Samtidigt som Esplund skrivit på för klubben står det klart att andretränaren Martin Arvidsson stannar i Villa efter att han skrivit på för de två kommande åren.

– Satsningen som klubben gör med fantastiskt duktiga nyförvärv tillsammans med de unga spelarna, som jag jobbat med i 5 år, gör det hela lite extra, säger Martin.