Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundin, Pizzoni, Milerud – Alla hittade samma kryss: "Vi sköt in oss idag"

Hammarby hade nog de flesta nog räknat högre upp än runt strecket den här säsongen, men poängen har uteblivit lite för ofta. På tisdagen var dock hammarby tämligen överlägsen sin motståndare.
– Vi fick matchen exakt dit vi ville, sa Kasper Milerud.

Det skiljde endast en poäng mellan lagen innan match, till Vetlandas fördel. Båda lagen krigandes runt det åtråvärda slutspelsstrecket. Hammarby har haft en alldeles för dålig lägstanivå men den här kvällen var det inget snack.

– Vi fick matchen exakt dit vi ville. Löfstedt har ju varit magisk för Vetlanda på senaste tiden och vi valde att plocka bort honom. Det gick väldigt bra ikväll, säger en nöjd Kasper Milerud.

Efter en rätt trist första halvlek där lagen avvaktade lite på varandra, så kom utdelningen för Hammarby i den andra.

– Det är ju en match som betyder väldigt mycket för båda lagen. Vi vill väldigt gärna ta två poäng idag, säger Milerud.

Robin Sundin visade var bollen ska sitta och dundrade in ledningsmålet. Visserligen kvitterade Vetlanda, men i paus berättade nog Sundin för sina kompisar var Vetlandas målvakt Philip Svensk had sitt vänstra kryss.

Först David Pizzoni Elfving i samma kryss och därefter Milegård själv på samma ställe och så kändes faktiskt matchen avgjord, trots att det återstod över en halvtimme av matchen. Gästerna var väldigt tama och resten blev bara en transportsträcka för hemmalaget.

– Vi sköt in oss idag. Skönt att det lossnade för det var för dåligt senast mot Tellus. Det här känns bra inför uppehållet, säger Milegård.

Det skiljer forfarande en poäng mellan lagen men nu är Hammarby på rätt sida strecket.

Hammarby IF – Vetlanda BK 7–1 (1–1)

Målen: 1–0 (7) Robin Sundin, 1–1 (30) Patrik Johansson, 2–1 (54) David Pizzoni–Elfving, 3–1 (57) Kasper Milerud, 4–1 (67) Jesper Jonsson, 5–1 (73) Klas Nordström, 6–1 (89) Felix Nyman, 7–1 (90+1) Adam Giljam

Hörnor: 10–8.

Utvisningsminuter: 10–20.

Domare: Jonas Kandell.

Publik: 1 577..