Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Systrarna stannar i SAIK: "Utvecklat något bra"

Sandvikens lagbygge till den kommande säsongen börjar ta form.
Först ut att skriva på är ruterinade systrarna Forsberg, Lina och Emma.
– Vi är ett härligt gäng som har riktigt roligt tillsammans och jag hoppas att vi får behålla samma lag till nästa säsong, säger Emma till klubbens hemsida.

Den nu 28-åriga Emma Forsberg anslöt till Sandviken för tolv år sedan och går den kommande säsongen in på sin 13:e säsong i klubben.

Den två år yngre systern Lina kommer den kommande säsongen göra sin tionde i klubben.

De två försvarsspelarna är de två första som förlänger sina kontrakt med laget över den kommande säsongen. Duon har dessutom option för för ytterligare ett år i klubben efter nästa säsong.

– Vi började bygga något nytt när säsongen startade och fick på slutet av säsongen svar på att vi, trots att det under tiden ibland kändes tungt, byggt och utvecklat något bra som kan utvecklas till något ännu bättre, säger Emma Forsberg till klubbens hemsida.

Just tron på det som började klicka under slutet av förra säsongen gör att de två systrarna är hoppfulla om framtiden i klubben.

– Vi hade en riktigt bra sista månad på säsongen där jag tror vi förvånade många med att vi tog oss till semifinal, där gjorde två av säsongens bästa matcher trots att det blev förlust, säger Lina.