Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillberga får kvala efter seger mot Kalix

Tillberga chansen till kvalspel för att hålla sig kvar i Allsvenskan i bandy. Det efter seger, 5–4 (4–1), på hemmaplan mot Kalix på lördagen.

– Vi ledde i halvtid med 4-1 och det hade kunnat varit mer då vi spelade bra i första halvlek. Andra halvlek var bra till en början sedan började vi fundera för mycket och tappade spelet. Men vi höll undan och är klara för att kvala oss kvar. Det var allt som gällde idag nu blickar vi framåt, kommenterade Tillbergas tränare Jan Ahlgren efter matchen.

Martin Flodström gjorde tre mål och Nicklas Engström dom andra två målen för Tillberga, målen för Kalix gjordes av Johan Sundquist 2, Anton Chrapenkov och Anton Voronchikhin.

Resultaten i sista omgången innebär att Tillberga slutar på 13:e plats och Kalix på tolfte plats. Tillberga tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i Allsvenskan.