Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillberga värvar talang från VSK: "De två sakerna ser jag mest fram emot"

Tillberga har gjort klart med en ny spelare inför den kommande säsongen. Det är Eric Kvarnhamn, närmast från Västerås SK, som har skrivit på ett avtal som sträcker sig över hela nästa säsong. – Det känns kul och spännande att få möjligheten att spela elitseriebandy, säger Eric Kvarnhamn till Tillbergas hemsida.

Den 18-årige målvakten avslutade den senaste säsongen i Västerås SK. Men nu är han alltså klar för lokalrivalen Tillberga.

Målet för den kommande säsongen har han tydligt framför sig – ynglingen siktar mot att få så mycket värdefull speltid som möjligt det kommande året.

– Utvecklas och spela på elitnivå är de två sakerna jag ser mest fram emot. Att få så mycket speltid som möjligt och kunna utvecklas under säsongen, säger Eric Kvarnhamn till Tillbergas hemsida.

Han fortsätter:

– Jag vet att TB Västerås är en klubb med ambition och potential. Jag har haft lite koll på resultat och hur det gått för TB Västerås de senaste säsongerna. Men någon större inblick i föreningen har jag inte, så det skall bli spännande att få det.

Det återstår alltså att se hur mycket speltid 18-åringen får den kommande säsongen.