Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tippas bli säsongens överraskning – TB-spelarens reaktion: "Det känns som att..."

I bandyförbundet enkät tippades TB Västerås bli säsongens överraskning av 17 % av de tillfrågade.
TB:s mittfältare Jens Blixt håller med om att denna uppsättning är den bästa han någonsin varit med om under sina säsonger i klubben.

223 spelare och ledare fick svara på en rad frågor när svenska bandyförbundet sammanställde en enkät inför elitseriepremiären. Bland annat trodde 17 % att TB Västerås skulle bli säongens överraskning.

– Det är kul att folk tror på oss. Jag tror själv att vi kommer kunna överraska många lag den här säsongen. Vi har fått ihop det bra under försäsongen, vi har fått spela ihop oss ordentligt, även under förra säsongen när vi hade många spelare som var nya. Det känns som att alla är laddade, säger lagets mittfältare, Jens Blixt.

Blixt har själv spelar i TB under sammanlagt 7–8 säsonger, han är inte riktigt säker själv, och menar att årets upplaga är den bästa han spelat i.

– Det här är nog det bästa laget som vi någonsin haft. Det känns som att alla spelare drar åt samma håll och så kanske det inte har varit tidigare, säger han.

Om det inte blir ni i TB som överraskar, vilket annat lag gör det då?

– Oj, det var en bra fråga. Jag har inte kollat så många matcher eller resultat, ska jag vara helt ärligt så är jag inte speciellt sportintresserad. Men jag säger väl Vetlanda, säger Blixt.