Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Topplista: Slagsmål och bortdömda mål toppar – här är vinterns mest sedda sekvenser i elitserien

Mitt i semester och sommarvärme finns det väl inget man längtar mer efter än kyla, is och bandy?
För att stilla suget har vi plockat fram de händelser som dragit störst intresse på Bandypuls under vintern.
Överst på listan finns till exempel ett klipp som lockat över 11 000 visningar.

7. Stor dramatik när Bollnäs går till SM-final

Tre matcher räckte för Bollnäs att besegra Villa i semin, men det blev rafflande in i det sista. Villa hämtade in ett 2–4-läge till 4–4 i den 89:e minuten i den tredje matchen – men hur det slutade, det vet vi ju vid det här laget. Patrik Nilssons avgörande 4–5-mål har setts av drygt tre och ett halvt tusen personer.

LÄR MER (Plus): Patrik Nilsson firade med att frälsa Bollnäs i Lidköping – en gång till: "Kollektiv karaktär"

6. Mål – eller?

I januari blev det rabalder om ett mål, som till sist inte blev något mål. Hammarbys boll ser ut att vara inne, men döms bort. Efteråt säger sig spelare ur båda lagen ha sett att bollen är inne. Den märkliga situationen har dragit knappt 4000 visningar.

LÄS MER (Plus): Kaoset på Zinken: Säker på att det var mål – struntade i returen: "Stod bara och skrek"

5. Tuffa tag i Hälsingederbyt

Heta känslor i hälsingederbyt i november – här är det Brobergs Jesper Öhrlund som får sig en rejäl tackling från Edsbyns Tommi Määttä.

LÄS MER: Edsbyns tränare efter derbysegern: "Inte ett juste uppträdande"

4. Mer tuffa tag!

Derbyt i november slutade med att Edsbyn valde att anmäla motståndarlagets Magnus Fryklund till disciplinnämnden. Vad det var som föranledde anmälan? Det ser du i klippet nedan, som lockat drygt 5000 visningar.

LÄS MER: Fryklunds förvåning efter Edsbyns anmälan: "Vet inte vad dom håller på med"

3. Supergrodan – "Mule"

Kommentatorsgrodan fick stor spridning när Mikael Svärd svävade ut i förklaringen till Edsbynklackens rop i samband med en hörna. Det som Svärd får att låta som så rätt är i själva verket riktigt, riktigt fel. Klippet har i skrivande stund lockat 5998 visningar.

LÄS MER: Här är årets tv-groda i svensk bandy: "Det är ett fullständigt hjärnsläpp"

2. Fler mål som inte blev mål

Drygt 6800 visningar har klippet från den avgörande semifinalen mellan Edsbyn och SAIK dragit. Här bjuds det bland annat på flera repriser av det som sedan blev omdiskuterat, där SAIK menar att man fick in bollen till ett 3–2-mål för gästerna, men det höll domarna inte med om.

LÄS MER: SAIK-spelarna om "målet" som dömdes bort: "Jag är helt hundra på att bollen är inne"

1. Slagsmål var det här!

Höjdpunkterna från matchen mellan Västerås och Bollnäs i november har hittills dragit drygt 11 000 visningar, det överlägset mest sedda klippet från den gångna säsongen. Anledningen lär vara gruffet som bryter ut på tilläggstid, där Anderas Bergwall får sig en tryckare vilket föranleder mer eller mindre alla spelare att ansluta till slagsmålet.

LÄS OCKSÅ: Så förklarar spelarna storbråket mellan VSK–Bollnäs: "Inte okej att röra Bergwall"