Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trotjänaren stannar i Västanfors – ytterligare två förlänger: "En riktigt viktig pusselbit"

Han har Västanfors som moderklubb, och är vid 33 års ålder klubben trogen.
Petter Andersson är klar för ännu ett år i "Fläkten" – där han får sällskap av ytterligare två pusselbitar som fallit på plats.

Spelande sportchefen Johan Andersson arbetar intensivt för att få klart truppen till kommande säsong.

I helgen förlängde ytterligare tre spelare med klubben. Däribland rutinerade Petter Andersson, 33, som spelat över 400 matcher med Västanfors.

– Det här är en riktigt viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger Johan Andersson till klubbens webbplats.

De andra två som förlängt är Viktor Fredriksson och Stefan Jakobsson. Förra säsongen var en besvikelse för Jakobsson, som drogs med stora skadeproblem. Nu är 27-åringen redo att ta nya tag.

– För min egen del känns det som att det bara är att glömma den här säsongen. Så det är inte en säsong som jag vill avsluta med, säger Jakobsson till sajten.

Spelare som har kontrakt med Västanfors inför nästa säsong:

Johan Andersson (spelande sportchef), Oliver Sundström, Robin Rebermark, Fredrik Andersson, Adam Johansson, Rasmus Lindqvist, Oskar Lindbom, Erik Jakobsson, Erik Andersson, Stefan Jakobsson, Viktor Fredriksson och Petter Andersson.

Tränare: Alexander Zinkevitch och Björn Forsberg (assisterande).