Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad betyder nya Plus-ikonerna på sajten? Här är svaret

Du som läsare möts numera av ett nytt grafiskt element på Bandypuls: Ett litet Plus-märke bredvid flera artiklar.
Vad betyder det?
Andreas Tagg, redaktör på Bandypuls, förklarar.

Nu har det dykt upp Plus-ikoner på ganska mycket innehåll på sajten. Varför?

– Vi lanserar Plus, och det är en tjänst där man som betalande kund helt enkelt kan läsa allt som vi har att erbjuda på Bandypuls. Visst innehåll kommer fortfarande att vara gratis, medan visst material enbart kommer att vara tillgängligt för våra Plus-kunder.

Vad betyder det här för läsaren?

– Är du redan kund hos Mittmedia och betalar för exempelvis Helahälsingland, Gefle Dagblad, Arbetarbladet eller VLT, så har du fri tillgång även till Bandypuls. Då räcker det med att logga in för att läsa allt. Är du inte kund hos någon av våra övriga Mittmediatitlar så behöver du köpa ett digitalt abonnemang på Bandypuls.

Varför gör ni det här?

– I grund och botten för att vi ska kunna fortsätta bevaka den sport som både vi och våra trogna läsare älskar. Vi vill kunna fortsätta med den bandybevakningen som vi redan i dag gör, och fortsätta att vara den ledande bandybevakaren i Sverige. Tanken med att ta betalt för journalistik är långt i från ny, men vi är mer vana med att man betalar för en papperstidning. Det här är egentligen bara ett naturligt steg i mediabranschens digitalisering.

Vad får man om man skaffar Plus?

– Du får ta del av allt vi gör på Bandypuls. Liverapporteringar, krönikor, intressanta intervjuer, reportage och mycket mer. En viss del av vårt innehåll kommer fortfarande att vara gratis, men vill du få allt vi har att erbjuda så krävs det att du tecknar Plus.

-------

>>> Vill du läsa allt plusmärkt innehåll? Se till att alltid vara inloggad. Logga in nu!

(Är du redan kund hos någon av Mittmedias övriga titlar så har du även fri tillgång till allt innehåll på Bandypuls. Använd samma inloggning.)

>>> Är du inte prenumerant på något av våra nyhetspaket inom MittMedia? Teckna Plus idag, första månaden för endast 1 kr. Köp nu!