Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägen fram till Studenternas – Bandypuls livesänder alla matcher i damernas kvart- och semifinaler

SAIK, Villa, Skirö och AIK gör först upp i kvartsfinalerna.
Sedan väntar VSK och Skutskär i semifinalerna.
Bandypuls sänder rubbet live – med start redan i morgon.
– Att erbjuda strömatcher är en sak, att sända hela slutspelsserier känns såklart ännu häftigare, säger Rikard Bäckman, redaktör på Bandypuls.

Damernas SM-slutspel är här. Det drar igång redan på fredagen när SAIK–AIK och Skirö–Villa Lidköping gör upp i respektive dubbelmöte om en plats i semifinalerna. Där står VSK och Skutskär redan och väntar.

– Det är väl kanske ingen nyhet, men jag säger det igen för säkerhets skull: Bandypuls vill ge användarna det bästa från bandysporten även live. Vi är såklart jätteglada över att kunna sända rubbet i kvarts- och semifinalerna, säger Rikard Bäckman, redaktör på Bandypuls och projektledare för livesport i Mittmedia.

Att hålla koll på nu är alltså Sandviken–AIK och Skirö–Villa Lidköping med avslag klockan 19 på fredag, samt AIK–Sandviken och Villa Lidköping–Skirö som spelas i gång klockan 17 på söndag.

UEFA-regler – det vill säga det sammanräknade resultatet i dubbelmötena, där det vid oavgjort efter två matcher är flest bortamål som vinner – tillämpas för att ta fram de två vinnarlagen som går till semifinal.

► FREDAG 18.55 Skirö–Villa Lidköping – Se matchen här

► FREDAG 18.55 SAIK–AIK – Se matchen här

► SÖNDAG 16.55 Villa Lidköping–Skirö – Se matchen här

► SÖNDAG 16.55 AIK–SAIK – Se matchen här