Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänersborg mycket nära slutspel – Brobergs fiaskosäsong på väg att fullbordas

Vänersborg i klar ledning mot Kalix. Samtidigt ligger Broberg under med två mål mot Edsbyn. Mycket tyder på att kampen om sista slutspelsplatsen är avgjord efter klockan 21 i kväll.

► Bandypuls visar alla matcher i kvalet till elitserien

Efter första halvlek i näst sista omgången av elitserien leder Vänersborg med 4–1 hemma mot Kalix. Samtidigt ligger Broberg under med 1–3 hemma mot Edsbyn.

Det innebär att Vänersborg just nu har slutspelsplatsen som i en ask. Om resultaten står sig har Broberg tre poäng upp till Vänersborg inför sista omgången – vilket innebär att hälsingelaget, som med sin nya hall och flera fina nyförvärv var så uppsnackat inför säsongen, kommer att missa slutspel.

På annat håll fortsätter dramatiken runt kvalstrecket. Sirius leder med 2–1 borta mot Bollnäs medan Tellus och Motala har 1–1 på Zinken efter första halvlek. Som läget ser ut just nu, inför tisdagens sista omgång, kommer Motala och Kalix att få kvala.

Sandviken är på väg mot serieseger. Efter första halvlek leder SAIK med 5–0 mot tvåan Hammarby.

Pluskund? Här är kvällens liverapporteringar på Bandypuls:

LIVE: Hammarby utspelat av SAIK – följ toppmötet här

LIVE: Mardrömsminuter för Broberg – i tvåmålsunderläge mot Edsbyn strax före paus

LIVE: VSK i ledning mot Vetlanda efter första halvlek

LIVE: Två snabba mål av Sirius som tar ledning på Sävstaås

LIVE: Villa har kopplat greppet mot jumbon – följ matchen här