Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänersborg värvar offensiv kraft från Boltic: "Potentialen finns för att utvecklas vidare"

18 poäng på 22 matcher för Boltic förra säsongen.
Nu är Niclas Nyqvist klar för spel i Vänersborg.
– Jag känner att i Vänersborg kan jag fortsätta att utvecklas, säger han till klubbens hemsida.

Vänersborgs första nyförvärv inför den kommande säsongen är spikat.

Under onsdagen presenterades den offensive 22-åringen Niclas Nyqvist av klubben, som trivs bäst som offensiv mittfältare men även kan spela allra längst fram i laget.

De senaste sex åren har Nyqvist representerat Boltic i allsvenskan och noterades under förra säsongen för 18 poäng på 22 matcher.

– Jag känner att i Vänersborg kan jag fortsätta att utvecklas. Förutsättningarna är fantastiska med hallen och övriga träningsmöjligheter. IFK har också gjort ett väldigt proffsigt intryck på mig, säger han till klubbens hemsida.

► (+) Flera spelare har valt bort klubben – så jobbar Vänersborg vidare: "Ingen stress från vår sida"

I Nyqvist hoppas klubben ha hittat en spelare som både kan bidra direkt från start men även ta ytterligare kliv i sin utveckling.

Kontraktet sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

– Niclas har trots sin ringa ålder varit en ledande spelare i Boltic de senaste säsongerna med bra fart på skridskorna, fin passningsklubba och utvecklat spelsinne. Han kommer att passa in bra i vårt lagbygge. Potentialen finns för att utvecklas vidare hos oss, säger spelaransvarige Tommy Hjert.

► (+) Blomberg ratar Vänersborg – och kommenterar intensiva ryktet: "Har inte pratat med någon från Bajen"