Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänersborg värvar Robin Mohlén från Kungälv: "Har egenskaper som passar in väldigt bra"

Robin Mohlén är klar för IFK Vänersborg.
Mittfältaren ansluter från allsvenska IFK Kungälv.
Det bekräftar Vänersborg på sin hemsida.

Livet efter de ryska stjärnorna Sergej Lomanov, Nikita Ivanov och Pavel Bulatov fortsätter i Vänersborg. Förra veckan presenterades finske landslagsmannen Juho Liukkonen från Kampparit och i tisdags fyllde klubben på med prestigevärvningen Kimmo Kyllönen från Tellus.

Nu är även Robin Mohlén klar för IFK Vänersborg enligt klubbens hemsida. 28-åringen, som är fostrad i Sandviken, kommer senast från tre säsonger i IFK Kungälv. Mittfältaren ses som en ersättare till Alexander Mayborn och har genom åren även spelat i Skutskär, Ale/Surte, Mölndal och Frillesås.

– Robin har egenskaper som passar in väldigt bra i vårt lagbygge just nu, han har en bra passningsklubba och kan sätta lagkompisarna i spel, säger Tommy Hjert till ttela.se.

Att Robin Mohlén har lockats till Vänersborg beror bland annat på förutsättningarna det ger att spela i Arena Vänersborg. Det säger han till klubbens hemsida.

– Jag hoppas att min speluppfattning och ambitiösa inställning till idrotten ska märkas och göra nytta. Att få spela inför den passionerade och kräsna Vänersborgspubliken är en annan sak som jag triggas av.

LÄS ÄVEN: Bandypuls avslöjar: Pherson petas i kvartsfinal 3 – lämnar Vänersborg: "Det var droppen"

Enligt Tommy Hjert är Robin Mohlén den näst sista pusselbiten i IFK Vänersborg lagbygge inför nästa säsong. På den plats som är kvar vill Tommy Hjert hitta en försvarsförstärkning.

Vänersborg har även värvat målvaktstalangen Dennis Nilsson från Surte och anfallslöftet Felix Callander från Sandviken.

LÄS ÄVEN: Efter ryssarna och turbulensen – Vänersborg försöker se framåt: "Lomanov var inte hela satsningen"