Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var assisterande tränare förra året – nu tar "Prinsen" över Gripen

Ari Holopainen var huvudtränare förra säsongen med Peter Karlsson som assisterande tränare.
Nu tar "Prinsen" Karlsson över efter att Holopainen lämnat.
– Att vi åkte ur satt i en stund, men nu har jag fått tillbaka energin, säger Karlsson till TTELA.

Gripen rasade ur Elitserien efter kvalspel i vintras.

Nu tar föreningen nya tag i allsvenskan, och man gör det med en ny huvudtränare efter att Ari Holopainen lämnat för att ta över IFK Vänersborg.

Men även om det blir en ny huvudtränare är det inget nytt namn som tar över.

Det blir nämligen Peter "Prinsen" Karlsson som tar klivit upp från rollen som assisterande tränare till att ta över som huvudtränare efter att han skrivit på ett kontrakt över 1+1 år. Som sin högra hand får han Pär Fahlén, som kom till klubben i början av året som spelare.

– Att vi åkte ur satt i en stund, men nu har jag fått tillbaka energin. Nu ser vi bara framåt, både jag och klubben, säger Karlsson till TTELA.

Karlsson hade chansen att följa med Holopainen till Vänersborg, men valde alltså att stanna i Gripen när de börjar om igen.

– Att få möjlighet att bli huvudtränare vägde över, och så funkar vi bra ihop, Pär och jag. Han brinner för det här precis som jag, säger Karlsson.