Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värvades som målkung – nu bryts kontraktet med Villa: "Bäst för hans utveckling"

Nikolai Jensen kom till Villa som en norsk målkung.
Men sejouren blev bara ettårig.
– Den bästa lösningen är att jag går vidare, säger han i ett pressmeddelande.

Läs också: (+) Million: Generationsväxlingen som friskar upp – i vemodet över att långa karriärer tar slut

Villa Lidköping har ingen plats över för Nikolai Jensen.

Steget från norska ligan till Elitserien blev för stort, för killen som gjorde 39 mål säsongen innan han lämnade hemlandet.

Nu bryts kontraktet mellan honom och Villa.

– Vi skall göra vad vi kan för att hjälpa Nikolai att komma till rätt miljö och också få chansen att stanna i Svenska Elitserien, säger klubbchefen Jonas Johansson.

Jensen ser tillbaka på tiden som lärorik.

– Jag vill tacka hela organisationen Villa och att jag fått denna möjlighet till att spela bandy med de allra bästa. Bättre förutsättningar än i Villa, finns inte och jag har lärt mig oerhört mycket.

–Det har varit många fina ögonblick och det jag minns först är mitt första Elitseriemål, den mäktiga Elitseriestarten emot Hammarby, den fjärde semifinalen mot Edsbyn i en fullsatt Sparbanken Lidköping Arena, och sist men inte minst min första barmarksträning med laget när jag tunnlade Martin Karlsson.

Läs också: (+) Bandypuls avslöjande bekräftat – Ekholm klar för Vetlanda: "Nära att jag skrev på redan för två år sedan"