Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västerås kunde inte stoppa formstarka Nitro/Nora

Västerås och Nitro/Nora möttes på torsdagen. Nitro/Nora hade tre vinster i rad i division 1 östra i bandy inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2–11 (1–4).

– Idag är vi riktigt bra, förutsättningarna var perfekta med spegelblank is. Västerås är ett lurigt lag som vill spela en trevlig bandy längs isen, vi var lite illa ute ett tag men då tar min assisterande tränare Jacob Claesson initiativet och tar en time out och hade lite idéer till förändringar som fick effekt. Ny match på söndag och då ska seriesegern bärgas, tyckte Nitro/Noras tränare Niclas Holmgren, efter matchen.

Jonas Freberg och Leon Olofsson gjorde två mål var för Nitro/Nora. Övriga mål för bortalaget gjordes av Jacob Sjölander 2, Richard Andersson, Jakob Edström, Mattias Söderman, Tomas Knutson och Mikael Jansson.

Med två omgångar kvar är Västerås sist i serien, och Nitro/Nora leder serien.

Nitro/Nora tar sig an Katrineholm U i nästa match hemma söndag 17 februari 14.00.