Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlandas glädjebesked – "Putte" stannar som huvudtränare: "Inget svårt beslut"

Vetlanda laddar redan för nästa säsong.
Nu har tränaren Patrik Johansson förlängt sitt kontrakt med klubben över de två kommande säsongerna.
– Det var egentligen inget svårt beslut, säger han till klubbens hemsida.

Det var inför förra säsongen som Patrik Johansson tog över rodret som tränare i Vetlanda BK igen för tredje gången i sin karriär, efter att han som spelare hade en fin karriär i klubben.

I år har han lett laget till en sjätteplats i tabellen efter 23 omgångar innan serien börjar om igen efter VM-uppehållet.

Och nu står det alltså klart att Johansson kommer stanna i klubben i ytterligare två säsonger.

– Jag och sportgruppen har samma syn och ser en otrolig potential i truppen och de spelare som kommer underifrån. Det handlar mer om ifall man känner att man har energin och det har jag, för energi får man av den här gruppen, säger Patrik Johansson till klubbens hemsida.

Och målet efter kontraktsförlängningen är glasklart.

Vetlanda ska avancera ännu högre upp i tabellen.

– Slutmålet är att nå toppen. Vi har tagit ett steg i år och närmat oss toppen och haft en jämnhet under säsongen. Vi har en bra blandning av egna produkter och toppspelare. Vi har alla ingredienser för att nå långt och nu har vi ett spännande slutspel framför oss. Vi är inte färdiga än, och det är väl det som driver mig, säger Johansson.