Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlandas sköna besked – efter tuffa våren: "Skönt att kunna presentera plusresultat"

Vetlanda har haft en tuff vår efter att ha tappat landslagsstjärnorna Johan Löfstedt och Joakim Andersson.
Men nu kommer det äntligen glada nyheter – nämligen att klubben nu kan presentera ett plusresultat och därmed ett förbättrat positivt eget kapital som nu uppgår till nästan en halv miljon.

Vetlanda slutade på en sjätteplats i elitserien förra säsongen. Efteråt har snackat mest handlat om att lagets landslagsstjärnor Johan Löfstedt och Joakim Andersson valt att lämna klubben för Villa Lidköping.

Men nu kommer det glada nyheter.

Under måndagen kunde klubben meddela ett plusresultat för åttonde gången på tio säsonger.

Läs också: Kolla hit, kalenderbitare – nu är spelschemat fastställt för hela bandysäsongen

Vetlanda skriver vidare att när nu säsongen summeras så var det en av de bästa på över 20 år, med bland annat en sjätteplats.

Andreas Söderman i VBK:s styrelse väljer att lägga fokus på det hårda jobbet man har lagt ner och att man måste fortsätta för större utmaningar.

– Det är alltid skönt att kunna presentera plusresultat och visa att vi har en sund och balanserad ekonomi. Det har dock inte gjort sig självt, utan krävt ett stort ideellt arbete från många personer i föreningen, både för att kontrollera kostnaderna men framförallt för att öka intäkterna. Det arbetet kommer vi fortsätta med för vi ser inte att utmaningarna blir mindre framöver, säger han.

Ny ordförande i Vetlanda BK blir Daniel Cederlöf som efterträder Carl-Gunnar Jonasson.

Läs också:

(+) Så slutar elitserien 2018/2019 – här är Bandypuls vågade tips: "Förbannelsen ser ut att vara förskjuten med ett år"