Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

► Vi lanserar Plus – så gör du för att få tillgång till alla nyheter i din app

Nu har vi gjort Bandypuls app ännu bättre. Som Plus-kund kan du nu komma åt allt material även på din smarta telefon.

Med vår app har du redan sedan tidigare kunnat få snabba nyheter om det lag som du följer. Från och med nu kan du även läsa vårt nya utökade Plus-märkta material.

För att kunna göra det behöver du vara kund på Bandypuls, eller hos någon av Mittmedias övriga titlar. Då ingår nämligen Bandypuls på köpet.

Så här gör du för att logga in. OBS! Uppdatera först appen till den senaste versionen via App Store eller Google Play.

1. Öppna appen och klicka sedan på det lilla huvudet i övre högra hörnet. Exemplet i skärmdumpen längre ned i artikeln är från iPhone, men det fungerar likadant i Android. Du kommer även åt inloggningen om du klickar på en Plus-märkt artikel.

2. Skriv in din mejladress som du uppgav vid tecknandet av din prenumeration samt ditt lösenord. Har du glömt lösenordet klickar du bara på knappen "Glömt lösenord" under "Logga in". Kom ihåg att du har samma inlogg i appen, på sajten samt i e-tidningsappen. Ändrar du lösenord i ena, ändrar du för alla.

3. Nu kan du läsa allt Plus-märkt material i nyhetsappen.

För frågor kring Plus, kontakta MittMedias kundtjänst på 010-709 70 00. Den är öppen på vardagar klockan 09–17.