Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Villa Lidköping förlänger med Norin: "Bra och naturligt"

Under tisdagen meddelade Villa Lidköping via sin hemsida att de valt att förlänga med anfallaren Christoffer Norin.
– Det känns bra och naturligt att fortsätta, säger Norin till klubbens hemsida.

Annons

Inför säsongen 2016-17 kom Christoffer Norin tillbakat till Villa Lidköping efter en sejour i Kalix. I återkomsten skrev Norin på ett kontrakt med 2+1 år, där två säsonger nu snart har gått.

Då väljer Norin att utnyttja optionsåret, och stannar i ytterligare en säsong.

– Det känns bra och naturligt att fortsätta när man haft två ganska bra år, jag har hela tiden varit inställd på att fortsätta här och haft en förhoppning att få vara kvar, säger Christoffer Norin till klubbens hemsida.

För Plus-kunder: Esplund har äntligen hittat rätt – nu vill han slå ut gamla klubben: ”En bonus att göra det redan nu”

Norin spenderade tre år i Kalix innan han återvände till Villa under våren 2016. Norin kommer ursprungligen från Lidköping och har tidigare spelat för bland annat IFK Lidköping, och även för Villa innan flyttlasset bar av till Kalix.

– Christoffer har haft en bra säsong. Det har tagit lite tid att komma in i allt, från Kalix till Lidköping. Nu ser vi resultatet av hårt arbete och det är givetvis kul att se spelare som är från Lidköping, åka iväg för att utvecklas och sedan komma tillbaka.

Läs också: Bandypuls utser säsongens sista Veckans lag: "Han har levt upp till alla förväntningar"