Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK:s sköna besked – lagkaptenen stannar: "Skönt att det är klart"

Efter en tids tystnad står det klart att Magnus Joneby blir VSK Bandy trogen ytterligare två säsonger.
– Det är inget konstigt, men det är skönt att det är klart, säger Joneby till klubbens hemsida.

VSK bandy kunde, under fredagsförmiddagen, meddela att nyckelspelaren, tillika lagkaptenen, Magnus Joneby stannar i klubben.

Att förlängningen dragit ut på tiden innebär inte att lagkaptenen tvekat.

– Dels kom vi igång sent efter säsongen, det har mycket att göra med att Campese (Michael) ska sluta. Sen fick vi vårt andra barn och det gjorde också att det drog ut på tiden. Det är inget konstigt men det är skönt att det är klart, säger Joneby till klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet över två säsonger.

– Magnus är en ledare på sitt egna sätt och tar alltid ansvar för klubben och hur den mår. Vi har haft ett antal samtal denna gång då Magnus varken är nöjd med sig själv, föreningen eller vad laget presterat de senaste säsongerna. Dessa saker har vi varit helt eniga om och nu är vi klara med kontraktet, säger klubbens sportchef Michael Campese och fortsätter:

– Magnus är dessutom alltid en av dem som kliver fram och hjälper till om ekonomin ser lite tuff ut. Vi har haft det riktigt bra i några år på många sätt och nu är det dags att bygga om, där passar Magnus in då han också vara med när vi vann 2009.